Diercommunicatie

Wij zijn hier om op ieder moment van de dieren te leren" (Indiaanse wijsheid)

Wat is telepathische diercommunicatie?

De oorspronkelijke betekenis van het woord "telepathie" is "op afstand voelen". Dieren kunnen met mensen, die geopend zijn voor de telepathische verbindingen, communiceren. Alle levende wezens kunnen vanaf de geboorte met elkaar communiceren. In iedere uitdrukking ter communicatie ligt een gedachte, een gevoel, een idee of een beeld ten grondslag. Tijdens onze kinderjaren maken wij veel vaker gebruik van deze vaardigheid, maar tijdens het volwassen worden verliezen wij ze. Dit omdat wij denken ze niet meer nodig te hebben.

Hoe kan ik mensen met hun dieren helpen d.m.v. diercommunicatie?

Algemeen

Diercommunicatie biedt een goede mogelijkheid, om te achterhalen of het goed gaat met een dier, of uw dier pijn heeft, welke behoeftes het heeft, of er angsten of onzekerheden zijn, welke voorkeuren er zijn en wat uw dier niet bevalt. De antwoorden op deze vragen verrijken het dagelijkse samenleven en helpen mee aan een harmonieuze realtie tussen mens en dier.

Voorbereiding op veranderingen

Ook dieren willen graag weten wat om ze heen gebeurt en waarom. Door een communicatie kunnen dieren voorbereid worden op aanstaande gebeurtenissen zoals een verhuizing, een lange reis, scheiding of een nieuwe levenspartner. door middel van communicatie heeft het dier de mogelijkheid zich voor te bereiden op de nieuwe situatie.

Begeleiding in moeilijke tijden

Het verwerken van traumatische belevenissen of de laatste begeleiding voor het dier, kan zowel voor mens als ook het dier zelf hulpzaam zijn. Vermiste dieren Het is belangrijk, dat bij een vermissing de precieze plek wordt beschreven waar het dier het laatst is gezien.

Het is niet noodzakelijk dat u het dier naar mij toe brengt, het hoeft enkel ten tijde van het gesprek in ruste te zijn.

Voor een gesprek met uw dier heb ik nodig:

Hoe preciezer de vragen, des te contrecter de antwoorden.